Therapeuten

Désirée Prinsen - Rasenberg  

Acupuncturist -  Lid NVA

Désirée is al 25 jaar werkzaam als acupuncturiste.  Na jarenlange ervaring als fysiotherapeute en een gecombineerde eigen praktijk met Fysiotherapie en Acupunctuur in Berkel-Enschot en De Bilt heeft Désirée zich gevestigd als acupuncturist in Cromvoirt, gemeente Vught.

Maartje Prinsen

Acupuncturist & docent Zhineng Qigong - Lid NVA

Opgegroeid met Acupunctuur en gegrepen door de filosofie van de Chinese Geneeskunde. Bij Academie Qing-Bai heeft Maartje de Basisvakopleiding Traditionele Chinese Geneeskunde, de teacher opleiding Zhineng Qigong en de Klassieke Acupunctuur beroepsopleiding gevolgd. In de praktijk ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer (Acupunctuurpraktijk Maartje Prinsen).

Aukje Prinsen   

Acupuncturist – Lid NVA

Aukje heeft de post HBO-opleiding Acupunctuur afgerond aan de TCM Academy te Amsterdam en is sinds 2015 werkzaam in de praktijk Prinsen – Rasenberg.

Zij heeft vele jaren ervaring in de zorg als HBO - V verpleegkundige en heeft Zorgethiek en Beleid aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd.

Orthomoleculair Therapeut – Heeft de post HBO-opleiding met goed gevolg afgerond bij Stichting Educatie Atrium Innovation.

Aangesloten bij de volgende organisaties:

  • NVA - Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
  • KAB - Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen