Therapeuten

Désirée Prinsen - Rasenberg  

Acupuncturist -  Lid NVA, met AGB code 90022202

Désirée is al 25 jaar werkzaam als acupuncturiste.  Na jarenlange ervaring als fysiotherapeute en een gecombineerde eigen praktijk met Fysiotherapie en Acupunctuur in Berkel-Enschot en De Bilt heeft Désirée zich gevestigd als acupuncturist in Cromvoirt, gemeente Vught.

Aukje Prinsen   

Acupuncturist – Lid NVA, met AGB code 90100817

Aukje heeft de post HBO-opleiding Acupunctuur afgerond aan de TCM Academy te Amsterdam en is sinds 2015 werkzaam in de praktijk Prinsen – Rasenberg.

Zij heeft vele jaren ervaring in de zorg als HBO - V verpleegkundige en heeft Zorgethiek en Beleid aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd.

Orthomoleculair Therapeut – Heeft de post HBO-opleiding met goed gevolg afgerond bij Stichting Educatie Atrium Innovation.

Maartje Prinsen

Acupuncturist in opleiding - Aspirant-lid NVA
Zhineng Qigong docent - aangesloten bij Zhigong Instituut Nederland

Opgegroeid met Acupunctuur en gegrepen door de filosofie van de Chinese Geneeskunde. Bij Academie Qing-Bai heeft Maartje de Basisvakopleiding Traditionele Chinese Geneeskunde en de teacher opleiding Zhineng Qigong afgerond. Tevens is zij nu in het laatste jaar van haar specialisatie als Acupuncturist en werkzaam als Acupuncturist in opleiding binnen de praktijk.

Afgestudeerd in Communicatie- en Informatiewetenschappen (UU), gecertificeerd professional coach, trainer Fitvak A en ruim 5,5 jaar verantwoordelijk geweest voor het Railsport Be Fit Vitaliteitsprogramma voor diverse spoorwegbedrijven.

Aangesloten bij de volgende organisaties:

  • NVA - Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
  • KAB - Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen