Lessen

In verband met COVID-19 vinden er op dit moment alléén privé-lessen Zhineng Qigong plaats. 

Praktijk voor Acupunctuur Prinsen-Rasenberg biedt je de mogelijkheid om lessen Zhineng Qigong te volgen in groepsverband of individueel. De lessen vinden plaats in de praktijk te Cromvoirt. Zhineng Qigong is voor iedereen. Voor alle leeftijden en voor mensen van verschillende achtergronden. Zhineng Qigong kan zowel door actieve en sportieve mensen worden beoefend alsook door mensen die doorgaans minder actief zijn, medische klachten ondervinden en/of minder mobiel zijn.

Tijdens de lessen ontdek je hoe je je eigen lichaam en geest kunt versterken, je leert veel over jezelf en je ontwikkelt je zelfhelende vermogen. Door de oefeningen zul je ervaren hoe belangrijk het is om met je hele lichaam te voelen en te zijn. Om in verbinding te zijn met jezelf.

Op aanvraag kunnen groeps-/privé-/partnerlessen en workshops op locatie worden georganiseerd.


Groepslessen

Tijdens de groepslessen maak je kennis met Zhineng Qigong. We starten we met de basis en zullen deze steeds verder uitdiepen. De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 5 personen en vinden wekelijks plaats. Hierdoor is een persoonlijke benadering mogelijk. De najaarscursussen starten in september. Tussentijds starten is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Lesdata
2023 (basiscursus)

Dinsdag ochtend 10.00 - 11.00 uur

Dinsdag avond 19.30 - 20.30 uur

Klik hier voor aanmelden. Aanmelden is op dit moment niet mogelijk.

Klik hier voor de tarieven.  Aanmelden is op dit moment niet mogelijk.

Privélessen

Eens écht tijd voor jezelf nemen? Tijdens een privéles Zhineng Qigong worden de oefeningen afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoefte. Een aanrader voor als je thuis zelf aan de slag wilt gaan en diep bij je eigen kern wilt komen.


Partnerles

Het kan fijn zijn om (nieuwe) informatie en ervaringen met iemand te delen. Het samen beoefenen van Zhineng Qigong is een bijzondere ervaring. Het is dan ook mogelijk om samen met iemand een les Zhineng Qigong te boeken. Bijvoorbeeld samen met je partner, vriend/vriendin, vader/moeder, broer/zus of collega. 


Cadeaubon

Verras je dierbare(n) met een cadeaubon Zhineng Qigong. Een persoonlijk cadeau met aandacht & energie!